Якщо сайт не приносить прибуток, значить він збитковий

Доволі часто у наших клієнтів виникають питання щодо різних аспектів веб-менеджменту. Як правило, ці питання спричинені тим, що людина не до кінця розуміє, як працює той чи інший інструмент.

Звичайно, якщо людина чогось не знає, і ставить питання, ми намагаємося дати зрозумілу відповідь і допомогти прийняти оптимальне рішення. Але якщо людина без потрібних знань починає приймати рішення самостійно, це може закінчитись викинутими на вітер грошима або часом.

Здавалося б, для душевного спокою потрібно залучати спеціалістів, і тоді все буде добре, але тут також є особливості. Далеко не всі фахівці мають досвід і знання для того, щоб вирішити ваші питання. А також є окрема категорія «фахівців», які замість того, щоб вирішувати завдання клієнта, просто заробляє гроші.

Швидше за все, людина без знань не зможе визначити, якісно зроблена робота чи гроші витрачені даремно.

Ми добре розуміємо, що витрачаючи свої гроші, клієнт хоче отримати прибуток. Саме тому ми керуємося правилом «Якщо сайт не приносить прибуток, значить він збитковий».

Для вирішення цього завдання ми створили блог, в якому говоримо про веб-менеджмент з погляду вигоди для вашого бізнесу. Просимо вас сприймати цей блог не як розмову замовника з виконавцем, а як розмову двох підприємців за філіжанкою кави.

Якщо хтось хоче приєднатися до наповнення блогу – звертайтеся, робитимемо це разом. Також, якщо у вас є думки, зауваження та побажання, пишіть нам через форму зворотнього зв’язку, ми обов’язково відповімо.

Автор: Aleksandr Savchuk

CEO | WEB Angels

Останні Новини

Поради по сайту для будівельних бригад

Легенда та проблематика Давайте припустимо, що в нас ...

Що таке контент та як з ним працювати?

З цієї статті ви дізнаєтеся, що таке ...

Види сайтів та їх відмінності

У даному матеріалі ми розглянемо найпопулярніші види ...