Як ми зробимо свій контент цікавим. Виклики на 2022

Образ, сюжет чи реакція. Це те, за чим цікаво спостерігати, та розвиток чого цікаво відстежувати.

Під образом мається на увазі і візуальна складова, і інформаційна. Вигадування і розробка образів є дуже трудомістким, а нам не потрібно, щоб наші соціальні мережі стали фінансовою чорною діркою. Тому робити аккаунт студії цікавим через образ поки що немає сенсу.

Реакція передбачає регулярну активність, постійну взаємодію з цільовою аудиторією і, само собою, публікацію актуального контенту. Звичайно, реакційний контент у нас час від часу з’являтиметься, але будувати свій аккаунт на реакційному контенті недоцільно, оскільки досить швидко можна набриднути підписникам, а потрапити до цільової аудиторії дуже складно.

Тому лишається продумати сюжет. Це якась інформаційна лінія зі своїми певними правилами, яка може мати свій розвиток та продовження. Причому на шляху «героїв» мають бути складності та виклики. Тоді за таким «серіалом» буде цікаво стежити.

Сюжет свого контенту ми продумували весь січень і вирішили поставити собі деякі завдання на рік, які плануємо реалізувати публічно. Звичайно, це не нова схема розвитку акаунту, але ми і не за новинками женемося.

Отже, давайте подивимося, що студія WEB Angels планує робити у 2022 році.

  1. Підготувати для українського бізнесу комплексне рішення, яке дозволить скоротити витрати на розробку та супровід веб-ресурсів. Це рішення дозволить планувати окупність веб-проектів і порівнювати витрати та результативність;
  2. Популяризувати таку послугу як «Веб-менеджмент» (про це поговоримо у наступному пості);
  3. Розробити комплекс рекомендацій та рішень щодо інклюзивності для українських веб-ресурсів.

Погодьтеся, вийшло дуже непогано. Три досить великі пласти, які нам належить підняти, але тепер точно можна сказати, що цей рік не буде нудним.

Матеріал підготовлений для наших соцмереж

Автор: Aleksandr Savchuk

CEO | WEB Angels

Останні Новини

Поради по сайту для будівельних бригад

Легенда та проблематика Давайте припустимо, що в нас ...

Що таке контент та як з ним працювати?

З цієї статті ви дізнаєтеся, що таке ...

Види сайтів та їх відмінності

У даному матеріалі ми розглянемо найпопулярніші види ...