WEB Angels 2022

Чи вдасться зробити цей обліковий запис корисним? Про що взагалі може говорити студія зі своїми підписниками?

Цілком очевидно, що ми розглядаємо соціальні мережі як спосіб реалізації цілей компанії, та, звичайно, залучення клієнтів.

Здавалося б, завдання зрозуміле, залишилося лише взяти та реалізувати його. Але наша діяльність далеко не найвидовищніша. Що показати? Результати робіт? У нас один проект може тривати місяці. Та й взагалі, навіщо користувачеві підписуватись на обліковий запис, у якого вся стрічка – це суцільне портфоліо. Справа в тому, що наші послуги потрібні не часто, і якщо нас замовляють, то надовго. Так потенційних клієнтів не матимемо.

Показувати живі фотки? Ми всі працюємо віддалено, і з огляду на тип роботи, різноманітності фоток досягти буде складно. А навіть якщо ми зробимо гарну стрічку, навіщо потенційним клієнтам підписуватися на це?

Публікувати якісь цікавості із сфери веб-розробки? Це буде цікаво лише нашим колегам, а потенційним замовникам начхати, як правильно оформити сторінку з помилкою 404, і чи потрібно її закривати від індексації.

Постіти все це разом? Будемо чесними, такий обліковий запис навіть нам цікавий не буде. Ніхто з нас у друзях таких облікових записів не має. Адже є ще алгоритми соціальних мереж, рекомендації маркетологів та SMM-фахівців.

Наплювати на все це. Давайте ось як зробимо:

У цьому обліковому записі ми зберемо тільки ту інформацію, яка буде корисна нашим клієнтом.

Ми поговоримо про те, що повторюємо клієнтам на кожних переговорах. Просто обійдемо стороною більшість рекомендацій SMM-фахівців про регулярність постінгу, і про те, що «підписник більше довіряє, коли бачить на фотографії ваше обличчя». Є контент – публікуємо. Немає контенту – не публікуємо.

Поговоримо про роботу з сайтами як бізнес із бізнесом, та покажемо, на що потрібно звернути увагу. Звичайно, такий контент буде цікавий далеко не всім, але є шанс, що тільки через корисний контент наш обліковий запис додадуть у друзі і рекомендуватимуть знайомим, коли тим знадобляться наші послуги.

Матеріал підготовлений для наших соцмереж

Автор: Aleksandr Savchuk

CEO | WEB Angels

Останні Новини

Поради по сайту для будівельних бригад

Легенда та проблематика Давайте припустимо, що в нас ...

Що таке контент та як з ним працювати?

З цієї статті ви дізнаєтеся, що таке ...

Види сайтів та їх відмінності

У даному матеріалі ми розглянемо найпопулярніші види ...