Політика конфіденційності та умови користування сайтом webangels.com

Сайт web-angels.com публікує цю політику конфіденційності та умови користування сайтом web-angels.com з метою уникнення будь-яких непорозумінь і конфліктів з відвідувачами.

Загальна інформація

Користуючись сайтом web-angels.com (надалі – сайт), ви довіряєте нам свою інформацію. У цій Політиці конфіденційності описано, які дані ми збираємо, навіщо ми це робимо та як ми їх використовуємо. Це важлива інформація, і ми сподіваємося, що ви уважно її прочитаєте.

Персональні дані у розумінні цієї Політики конфіденційності – це будь-яка інформація, яка дає можливість ідентифікувати вас.
Використовуючи портал, ви надаєте сайту web-angels.com, що діє від свого імені, дозвіл на збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення, знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних систем у порядку, визначеному цією Політикою конфіденційності. Обробка ваших персональних даних починається з моменту прийняття Правил користування.

Ми зберігаємо за собою право у будь-який час змінювати цю Політику конфіденційності без персонального повідомлення кожного користувача. Натомість, ми публікуватимемо час останніх змін, що були внесені до Політики конфіденційності. Продовжуючи використовувати портал після внесення таких змін, ви погоджуєтесь та приймаєте їх як частину Політики конфіденційності.

Правила використання сайту web-angels.com (далі – сайт)

Відвідувач не повинен впливати і втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, інакше, ніж через стандартний інтерфейс.

Відвідувач, використовуючи даний сайт, повинен дотримуватися норм чинного законодавства України, а також умов користування сайтом. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем законодавства, або умов користування сайтом, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.

При створенні власного контенту на сайті web-angels.com, користувачеві забороняється будь-яким чином ставити під сумнів територіальну цілісність України, закликати до насильницької зміни державного устрою, вести пропаганду насильства, гендерної , расової нетерпимості, а також до нетерпимості і дискримінації на основі сексуальної орієнтації особистості. Також забороняється використовувати в коментарях нецензурну лексику. У разі недотримання цих умов користувачу може бути закритий доступ до можливості коментування, або до сайту в цілому.

Збір персональних даних

Для надання послуг ми можемо збирати наступні категорії персональних даних:

  • Інформація, яку ви нам надаєте. Під час реєстрації ми просимо надати особисту інформацію, таку як прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, стать, електронну адресу, номер телефону. Ця інформація зберігається у вашому обліковому записі.
  • Автоматичний збір технічної інформації. Коли ви використовуєте Сервіси, ми збираємо деяку інформацію автоматично, наприклад, вашу IP-адресу, тип вашої операційної системи, тип браузера, час та дату вашого відвідування. Така інформація може бути персональними даними, якщо вона прямо дозволяє вас ідентифікувати.
  • Інформація, яку ми отримуємо від наших Сервісів. Ми збираємо інформацію, що надають Сервіси, які входять до www.msp.gov.ua, і обробляємо таку інформацію як персональну.

Сервер сайту web-angels.com тимчасово реєструє доменне ім’я або IP – адресу комп’ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих під час сесії.

За допомогою системи Google Analytics сайт web-angels.com збирає статистику про відвідування сайту, таку як інформація про відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, країни походження відвідувачів, а також інформацію про спосіб заходу на сайт і т.д. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

Cookie

Ми можемо також автоматично збирати певну інформацію шляхом використання cookie. cookie – це невеликий файл із букв та цифр, який завантажується на ваш комп’ютер, коли ви відвідуєте певні веб-сайти.

Для надання послуг ми можемо збирати наступні категорії персональних даних:

  • ідентифікації;
  • покращення навігації користувачів по Сервісам;
  • покращення роботи та якості Сервісів.
  • Існують різні способи налаштування cookie.

Ви можете:

  • відключити їхню дію та видалити їх за власним бажанням;
  • змінити налаштування браузера, щоб обмежити використання cookie;
  • обмежити можливість браузера слідкувати за вашою історією переглядів веб-сайтів.

Докладніше про cookie ви можете прочитати у нашій Угоді про файли Cookie  web-angels.com/cookies

Використання персональних даних

Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування сайтом відвідувачів, обліку їх інтересів і переваг при здійсненні редакторської політики, а також для аналізу поведінки користувачів, в тому числі і в роботі з контрагентами в сфері реклами. Персональні дані використовуються відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про підприємництво”, ” Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах “, НД ТЗІ 2.5-010-03 “Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу “.

Сайт web-angels.com  вживає відповідні заходи безпеки по збору, зберіганню і обробці зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення Вашої особистої інформації.

Поширення та розкриття персональних даних

Ми не передаємо ваші персональні дані третім особам, окрім як за вашою згодою або на умовах, визначених цією Політикою конфіденційності.

Ми вважаємо своїм обов’язком виконання та дотримання вимог законодавства, тому ми можемо розкривати ваші персональні дані у деяких випадках. Зокрема, ми можемо розкрити відповідні персональні дані, якщо ми вважатимемо це необхідним та обґрунтованим для дотримання законодавства, судового процесу, для проведення розслідування чи на вимогу інших державних органів, а також у відповідь на скарги, для захисту від шахрайства, зловживань, неправильного чи незаконного використання Сервісів.

Захист інформації

Уся персональна інформація, що належить вам, зберігається на серверах державної установи, яка діє у повній відповідності до українського законодавства та закону про захист персональних даних. Передача та рух інформаційних потоків повністю захищений. Закликаємо вас захищати власну конфіденційність, зокрема, надійно зберігаючи паролі від вашого профілю.

Строк зберігання персональних даних

Сайт web-angels.com залишає за собою право зберігати персональні дані протягом необмеженого часу. Персональні дані можуть бути знищені у випадках, передбачених законодавством.

Правила та умови користування сайт web-angels.com

Дані правила поширюються на усіх відвідувачів та користувачів сайту.

Користуючись матеріалами сайту, відвідувач виражає свою згоду з цими правилами. Сайт web-angels.com зберігає за собою право змінювати дані правила та інструкції на власний розсуд.

У разі порушення даних правил, сайт web-angels.com залишає за собою право застосувати усі допустимі законом засоби по відношенню до порушників. Дані правила поширюються на теперішніх та майбутніх відвідувачів сайту web-angels.com.

Сайт web-angels.com залишає за собою право блокувати доступ до сайту відвідувачам, дії яких  є протиправними та/або ведуть до погіршення роботи сайту. Про блокування доступу відвідувач повідомляється відповідним інформаційним повідомленням при спробі увійти на сайт.

Всі матеріали, розміщені на сайті, є власністю сайту web-angels.com і вони охороняються відповідними законами України про захист авторських прав. Власники інтернет-сайтів та сторінок в соціальних мережах можуть використовувати матеріали сайту тільки з прямим активним посиланням на сайт web-angels.com, доступним для індексування будь-якою пошуковою системою.

Сайт web-angels.com посилається на інші сайти для зручності користувача, і це не означає, що портал схвалює зміст цих сайтів або несе за нього відповідальність.

Зворотній зв’язок

Ми завжди раді почути ваші роздуми чи пропозиції щодо вдосконалення нашої роботи, а також щодо положень цієї Політики Конфіденційності. Звертайтесь до нас, заповнивши форму на сторінці контактів web-angels.com/contacts/